MAJKENS KYLLINGEKØD

Kyllingekød, der er blødt som dun og saftigt som.. en citronvand.. (øh?)

Vi synes selv den har revolutionært potentiale: Majkens bløde og saftige kylling – smagt til og lige til at tilberede. Og hvad er der så i en revolutionær kylling? 30 års erfaring som økonoma, en solid portion stædighed og et nært venskab med en ekspert i molekylærgastronomi såmænd – sammen med dansk kyllingekød, fond og piskefløde. Selvfølgelig lavet af fagfolk.

Lav kyllingefrikadeller og næringsrige kødboller i en ruf – eller form et fint kyllingebryst med skind, der præsenterer sig præcist som kyllingebrysterne på de andre tallerkner. Forskellen er ens. Undtagen, når den skal spises – forstås. Så går det nemlig – bogstavelig talt – som smurt.

Majkens kylling er for alle med tygge- og synkebesvær.

Lavet af dansk kød & produceret i Danmark.

Disse informationer gælder for alle MAJKENS produkter

Kategorien BLØD KOST

Pakket i genanvendelig plast

Pakker à 1 kg – 6 pk/colli

Leveres af Hørkram

Dybfrost

MAJKENS BLØDE OKSEKØD

Søndagsmiddagen er reddet! En særlig hilsen går til alle, der døjer med dysfagi..

I kender den godt – den der himmelske duft, der breder sig fra køkkenet søndag eftermiddag. Duften af et dejligt stykke kød; mad der simrer – og hyggeligt samvær omkring bordet. Oksekød er lækkert og smagfuldt – og udfordrende, hvis man lider af tygge- og synkebesvær.

Men frygt ej, nu er det slut – finito! – med at grue for søndagsmiddagen. Majkens okse er blød som smør og glat som en ål. Smager som det, den er – dansk oksekød – men i en konsistens, der får søndagsmiddagen til at gå som en leg. For alle.

Majkens okse leveres i bakker á 1000 gram. Folien skal tages af, kødet tilberedes som en klassisk oksesteg, roastbeef eller en engelsk bøf. En god gryderet måske? Så er der festmad, ingen skal kløjes i! Og det er easy peasy.

Vi er mere end stolte af dette produkt, og håber, I har lyst til at eksperimentere med det ude i jeres køkkener.

Lavet af dansk kød & produceret i Danmark.

Vil I prøve en nemmere vej til blød kost af høj kvalitet i jeres køkken? Så skal du klikke på denne bjælke for at finde vores kontaktinfo.. Vi sidder klar til at hjælpe.. Vi er faktisk på som skruelåg..

MAJKENS SVINEKØD

Her kan du vælge mellem formbart kød og flæskesteg med svær

Majkens gris fortjener en medalje for at bringe hygge og livsglæde til de danske spiseborde. Vel at mærke også til dem ved bordet, der kan døje med at tygge og synke.

Majkens gris leveres i pakker á 1000 gram, den er smagt til og lige til at gå ombord i. Ud af pakkerne flyder et væld af hurtige og synkevenlige livretter: Mørbradbøffer, flæskesteg, koteletter, schnitzler og gryderetter. Endda en flæskesteg.. Flæskestegen kan tilberedes med sprød svær, der giver smag & duft som intet andet. Uhm, jul, festmad, livretter. Sværen kan tages af inden servering.

Lavet af dansk kød & produceret af fagfolk i Danmark.

Lige til at forme, tilberede og anrette – vi siger øf!