KYLLINGENUGGETS MED MANDELMEL OG SØD CHILISAUCE
Blød kost
10 portioner
Ingredienser
600 g MAJKEN’S BLØDE KYLLING
50 g olivenolie
50 g mandelmel, fint
3 g gurkemeje, stødt
Salt og peber
1 citron
300 g sød chilisauce
Fremgangsmåde
1. Kom mandelmel, gurkemeje, salt og peber i en skål
2. Varm olien op i en gryde
3. Form små nuggets af kyllingefarsen og vend dem i melblandingen
4. Steg dem i cirka 2-3 minutter per side til de er gyldne og gennemstegt
Server med et skvis citronsaft og dyp i sød chilisauce.
Velbekomme!
Næringsindhold
Pr. enhed | |
Energi |
941 kJ |
Protein |
11,6 g |
Fedt |
12 g |
Kulhydrat |
17,4 g |
Aminosyrescore |
103 % |
Hent en printvenlig version – PDF