PAPRIKAGRYDE MED GRIS OG COCKTAILPØLSER
10 portioner
600 g MAJKEN’S bløde GRIS
400 g MAJKEN’S bløde hamburgerryg, kogt og røget
40 g olie, smagsneutral
20 g paprika
150 g rå løg i tern
5 g hvidløg
40 g tomatpure
150 g flåede tomater, hakket
100 g proteinrig svinefond, signature
150 g fiskefløde
salt og peber efter behov
Fremgangsmåde
1. Pak grisen ud af filmen og skær den i tern på ca. 2 x 2 cm
2. Læg kødet på et stykke bagepapir på en bakke og spray gerne med lidt olie eller sprayfedt
3. Drys med paprika, salt og peber
4. Sæt kødet i en forvarmet ovn ved 175 °C i cirka 5-6 minutter til det er gyldent
5. Lad kødet køle lidt af
6. Kom olie på en pande og steg løg og hvidløg heri-
7. tilsæt tomatpure og lad det brænde af på panden.
8. Tilsæt nu svinekødet og lad det brænde af sammen med paprikaen
9. tilsæt tomat, fond, fløde og lad retten simre ca. 15 minutter
10. Skær den kogte hamburgerryg i skiver af ca 2-3 cm og lav nu cocktailpølser med en æbleudhuler eller skær den i bjælker der ligner pølser.
11. vend pølserne ned i paprikagryden og smag nu til med salt, peber og evt. lidt sukker
12. juster evt. tykkelsen med lidt MAJKEN’S Xanthancare
DENNE RET ER LIGELEDES EGNET TIL IDDSI NIVEAU 7 LET AT TYGGE.
Næringsindhold
Pr. enhed | |
Energi |
896 kJ |
Protein |
19 g |
Fedt |
13,8 g |
Kulhydrat |
3,3 g |
Aminosyrescore |
117 % |
Hent en printvenlig version – Ppaprikagryde, blødDF