Skip to main content
search

PAPRIKAGRYDE MED GRIS OG COCKTAILPØLSER

10 portioner

Ingredienser

600 g MAJKEN’S bløde GRIS

400 g MAJKEN’S bløde hamburgerryg, kogt og røget

40 g olie, smagsneutral

20 g paprika

150 g rå løg i tern

5 g hvidløg

40 g tomatpure

150 g flåede tomater, hakket

100 g proteinrig svinefond, signature

150 g fiskefløde

salt og peber efter behov

Fremgangsmåde

1. Pak grisen ud af filmen og skær den i tern på ca. 2 x 2 cm

2. Læg kødet på et stykke bagepapir på en bakke og spray gerne med lidt olie eller sprayfedt

3. Drys med paprika, salt og peber

4. Sæt kødet i en forvarmet ovn ved 175 °C i cirka 5-6 minutter til det er gyldent

5. Lad kødet køle lidt af

6. Kom olie på en pande og steg løg og hvidløg heri-

7. tilsæt tomatpure og lad det brænde af på panden.

8. Tilsæt nu svinekødet og lad det brænde af sammen med paprikaen

9. tilsæt tomat, fond, fløde og lad retten simre ca. 15 minutter

10. Skær den kogte hamburgerryg i skiver af ca 2-3 cm og lav nu cocktailpølser med en æbleudhuler eller skær den i bjælker der ligner pølser.

11. vend pølserne ned i paprikagryden og smag nu til med salt, peber og evt. lidt sukker

12. juster evt. tykkelsen med lidt MAJKEN’S Xanthancare

DENNE RET ER LIGELEDES EGNET TIL IDDSI NIVEAU 7 LET AT TYGGE.

Næringsindhold
Pr. enhed
Energi

896 kJ

Protein

19 g

Fedt

13,8 g

Kulhydrat

3,3 g

Aminosyrescore

117 %

Hent en printvenlig version – Ppaprikagryde, blødDF

Close Menu