Skip to main content
search

MAJKEN’S BLØDE GRIS

Vi bliver bløde i knæene, når vi bare tænker på alle de livretter, der rummes i en pakke MAJKEN’S bløde gris

Majken’s gris fortjener en medalje for at bringe hygge og livsglæde til de danske spiseborde. Vel at mærke også til dem ved bordet, der kan døje med at tygge og synke.

Majkens gris leveres i pakker á 600 og 1000 gram, den er smagt til og lige til at gå ombord i. Ud af pakkerne flyder et væld af hurtige og synkevenlige livretter: Mørbradbøffer, flæskesteg, koteletter, schnitzler og gryderetter. Endda en flæskesteg.. Flæskestegen kan tilberedes med sprød svær, der giver smag & duft som intet andet. Uhm, jul, festmad, livretter. Sværen kan tages af inden servering.

Lavet af dansk kød & produceret af fagfolk i Danmark.

Lige til at forme, tilberede og anrette – vi siger øf!

Majkens gris er for alle med tygge- og synkebesvær.

Lavet af dansk kød & produceret i Danmark.

Kategorien BLØD KOST

Pakket i genanvendelig plast

Pakker à 600 g og 1 kg – 6 pk/colli

Leveres af Hørkram

Dybfrost

BLØD GRIS PÅ 100 (NÆSTEN) MÅDER

Der er så mange måder at lave bløde livretter på med udgangspunkt i MAJKEN’S bløde gris. Form en schnitzel, panér og steg i rigeligt smør. Form en mørbradbøf – igen rigeligt smør på panden – og server med bløde løg. Eller lad simre i en klassisk mørbradsgryde… Form en spændstig, tyggevenlig kødbolle  til karryen.. Vi kan blive ved – og det ved vi også, at I kan ude i de professionelle køkkener.

ABRACADABRA!!

Vi er helt utroligt stolte af vores bløde flæskesteg – den er faktisk lidt en signaturret for os. Hold nu ørerne stive (selv om vi er i det bløde univers) for det er så nemt, at man ikke kan tro det. Tag kødet ud af bakken og læg den i et ovnfast fad. Dæk den eventuelt med ridset svær, krydr og bag i ovnen. Så er der simpelthen den herligste flæskesteg. Sværen kan tages af – den vil have afgivet en masse smag – eller kan serveres som ‘slikkepind’.

Vil I prøve en nemmere vej til blød kost af høj kvalitet i jeres køkken? Så skal du klikke på denne bjælke for at finde vores kontaktinfo.. Vi sidder klar til at hjælpe.. Vi er faktisk på som skruelåg..

FRIKASSE OG HAMBURGERRYG

En frikassé fremtrylles nemt ved at skære kødet ud i tern, der bredes ud på en bageplade. Spray med lidt fedt, bag – og vend rundt i saucen og grøntsagerne. Store stege eller kødstykker kan med fordel sættes i vores kunstige tarme – se her vores smukke, bløde hamburgerryg.
Close Menu