FRANSK KYLLING MED TOMAT, HVIDLØG OG BASILIKUM

Blød kost

5 portioner

Ingredienser

5 portioner kyllingebryst, MAJKEN’S BLØDE KYLLING

200 g olivenolie

200 g cherrytomat

2-3 fed hvidløg

0,5 potte basilikum

Salt og peber

Godt brød eller en lækker pasta

Fremgangsmåde

1. Kom olie i en kasserolle og tilsæt tomater skåret i kvarte, hvidløg i skiver og basilikum i strimler

2. Lad olien simre på helt lav blus i et par timer

3. Form fem kyllingebryst i ønsket størrelse med MAJKEN’S BLØDE KYLLING

4. Drys med salt og peber og læg dem i et lille ildfast fad

5. Hæld tomat og oliemarinaden over og sæt kyllingen i ovnen i cirka 15 minutter

Server med godt brød eller en lækker pasta.

Næringsindhold
Pr. enhed
Energi

1148 kJ

Protein

16,9 g

Fedt

22,2 g

Kulhydrat

2 g

Aminosyrescore

111 %

Hent en printvenlig version – PDF