Skip to main content
search

LAMMEKØLLE MED HVIDLØG OG PERSILLE

12 portioner

Ingredienser

1 kg MAJKEN’S BLØDE LAM

50 g persille, bredbladet

10 g hvidløg

25 g olie, smagsneutral

Fremgangsmåde

1. Pak MAJKEN’S LAM ud af indpakningen og rul den flad som til en roulade

2. Kør persille og hvidløg på en hurtighakker så den bliver hakket fint

3. Fordel persilleblandingen over lammet og rul sammen så den kommer til at ligne en udbenet lammekølle

4. Smør stegen ind i olie og læg den i et ovnfast fad

5. Sæt i ovnen ved 175 °C til kernetemperatur på 75 °C

Velbekomme.

Næringsindhold
Pr. enhed
Energi

660 kJ

Protein

14,1 g

Fedt

10,8 g

Kulhydrat

0,9 g

Aminosyrescore

85 %

Hent en printvenlig version – PDF

Close Menu