Skip to main content
search

   

MAJKENS bløde kød er fremstillet i respekt, og med kærlighed, til alle de borgere der af en eller anden årsag elsker et godt stykke kød, men som pludselig oplever at flæskestegen, den gode oksebøf, kyllingebrystet og måske endda også den stegte flæsk pludselig ikke længere er helt så let at tygge. Det kan der være mange årsager til, men man behøver bestemt ikke at opfatte sig selv som hverken syg eller gammel. for at opleve at kød og et måltid, som man har elsket i årevis, pludseligt virker mere hårdt, tørt eller sejt.

Når tænderne begynder at blive lidt slidte, og benene bliver lidt tungere at slæbe op af trapperne, indkøbsposerne virker ekstra bøvlede at slæbe ind fra bilen, og skruelågene på flaskerne pludseligt bliver ekstra udfordrende, ja så er det faktisk helt naturligt. Det er blot tidens spor. Når man er 70 tager det lidt længere tid at løbe en Marathon end da man var 20. Musklerne svækkes med alderen.. og der bruges faktisk en del muskler i forbindelse med et måltid.

Men fortvivl ikke. Med MAJKENS bløde kød kan du igen få alle de skønne retter. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser. men hvad er MAJKENS bløde kød lavet af?

Det er ganske simpelt. Alt vores kød er tilberedt af de bedste råvarer. Vores kylling består fx af de lækreste udbenede kyllingelår, fordi den bedste smag sidder her, den har vi tilsat en rigtig god stegt kyllingefond, som har et højt protein indhold, fordi man til 1 kg fond har brugt 3 kg kyllingeben, dertil et lille skvat fløde og lidt “tryllepulver”. Nu kræver det blot en god slagter/pølsemager med stolte traditioner og sans for godt håndværk, så har vi Majkens bløde kylling.

Samme fremgangsmåde bruger vi til alle vores Majkens bløde kød varianter.
MAJKENS BLØDE GRIS. Læs mere her https://www.vaerdigmad.dk/majkensgris/

MAJKENS BLØDE KYLLING. Læs mere her https://www.vaerdigmad.dk/majkens-bloede-kylling/

MAJKENS BLØDE OKSE. Læs mere her https://www.vaerdigmad.dk/majkens-bloede-okse/

MAJKENS BLØDE LAM

MAJKENS BLØDE AND

MAJKENS BLØDE KOGTE MEDISTRPØLSE. Læs mere her https://www.vaerdigmad.dk/majkens-bloede-medister/

MAJKENS BLØDE KOGTE RØGEDE HAMBURGERRYG. Læs mere her https://www.vaerdigmad.dk/majkens-bloede-hamburgerryg/

Den gode slagter er Leif Henriksen Specialiteter

Historien om Leif Henriksen trækker rødder tilbage til 1979. Virksomheden startede i en gammel slagterforretning på Slotsgade i Slagelse. Fra begyndelsen har Leif Henriksen produceret kvalitets spegepølser og røgvarer, der produceres efter gamle, originale opskrifter på gammeldags manér. Vi røger vores spegepølser i stenovne med bøgetræ, hvilket gør fremstillingen til noget helt særligt og bidrager til en unik smagsoplevelse. Du kan læse mere om Leif Henriksen specialiteter her https://www.leifhenriksen.dk/

Close Menu