• Kontrolrapporter
Hit enter to search or ESC to close
VÆRDIGMAD
  • SHOP
  • Produkter
    • Til storkøkkener
      • Kød – blød kost
        • MAJKEN’S bløde gris
        • MAJKEN’S bløde kylling
        • MAJKEN’S bløde okse
        • MAJKEN’S bløde medister
        • MAJKEN’S bløde hamburgerryg
      • Pålæg – gratin & blød kost
        • MAJKEN’S cervelatpølse
        • MAJKEN’S salami med hvidløg
      • Brød
        • MAJKEN’S bløde rundtenom
      • MAJKEN’s pulvere
        • EasyCare
        • EasyCare Instant
        • GellanCare
        • XanthanCare
      • Kunstige tarme
  • Opskrifter
    • Videoer: How to
      • Alle
      • Gris
      • Okse
      • Kylling
      • And
    • Opskrifter – blød kost
      • Lammekølle med hvidløg og persille
      • Glaseret kogt hamburgerryg
      • Fransk kylling med tomat, hvidløg og basilikum
      • Tarteletter med høns i asparges
      • Kyllingenuggets
      • Medisterpølse
      • Flæskesteg
      • Æbleflæsk
      • Skinkeschnitzel
      • Bøf Bearnaise
      • Engelsk bøf med bløde løg
      • Hakkebøf med spejlæg
      • Juleand
      • Gratinkartofler – brune & hvide
      • Cremet græskarsuppe
      • Risengrød
      • Appelsin
  • Kurser & workshops
    • Dysfagi – teori & praksis
    • Implementering af blød kost
    • Praktisk undervisning
  • OM
    • Omtale
    • Why we are in business..
    • Referencer
    • Kontakt
VÆRDIGMAD

RING ELLER SKRIV

Erik: erik@vaerdigmad.dk

Tel: 28 11 99 44

Majken: majken@vaerdigmad.dk

Tel: 27 22 22 06

Liselotte: liselotte@vaerdigmad.dk

Tel. 28 35 88 33

VI SPONSORERER

VÆRDIGMAD

Et bank i bordet, et hjerte der banker… Vi vil forbedre tilværelsen for de (forbavsende mange) mennesker, der lider af dysfagi. På almindeligt dansk; tygge- og synkebesvær. Vi tænker i løsninger og motiveres af livsglæde.

  • SHOP
  • Produkter
    • Til storkøkkener
      • Kød – blød kost
        • MAJKEN’S bløde gris
        • MAJKEN’S bløde kylling
        • MAJKEN’S bløde okse
        • MAJKEN’S bløde medister
        • MAJKEN’S bløde hamburgerryg
      • Pålæg – gratin & blød kost
        • MAJKEN’S cervelatpølse
        • MAJKEN’S salami med hvidløg
      • Brød
        • MAJKEN’S bløde rundtenom
      • MAJKEN’s pulvere
        • EasyCare
        • EasyCare Instant
        • GellanCare
        • XanthanCare
      • Kunstige tarme
  • Opskrifter
    • Videoer: How to
      • Alle
      • Gris
      • Okse
      • Kylling
      • And
    • Opskrifter – blød kost
      • Lammekølle med hvidløg og persille
      • Glaseret kogt hamburgerryg
      • Fransk kylling med tomat, hvidløg og basilikum
      • Tarteletter med høns i asparges
      • Kyllingenuggets
      • Medisterpølse
      • Flæskesteg
      • Æbleflæsk
      • Skinkeschnitzel
      • Bøf Bearnaise
      • Engelsk bøf med bløde løg
      • Hakkebøf med spejlæg
      • Juleand
      • Gratinkartofler – brune & hvide
      • Cremet græskarsuppe
      • Risengrød
      • Appelsin
  • Kurser & workshops
    • Dysfagi – teori & praksis
    • Implementering af blød kost
    • Praktisk undervisning
  • OM
    • Omtale
    • Why we are in business..
    • Referencer
    • Kontakt
  • Kontrolrapporter