MAJKEN’S BLØDE HAMBURGERRYG

Gammeldags saltning, gammeldags røgning over bøgebrænde – og så er den blød som en barnekind…

Må vi præsentere MAJKEN’S bløde hamburgerryg? Den er helt speciel og lavet efter alle kunstens regler: Vi har lagt svinefilet i gammeldags saltlage, og derefter har vi røget den over bøgetræ i røgovn. Og så er der lige den afgørende detalje, at vi har modificeret konsistensen med naturlige alger og tang. 

Resultatet er en hamburgerryg, der er smækfuld af smag, samtidig med at den er helt oppe og ringe på tygge- og synkevenligheden. 

Hamburgerryggen er kogt, og dermed klar til at servere som pålæg, men kan også tilberedes som en række varme livretter i en ruf. Og så har den en herlig evne til at dublere som tygge- og synkevenlig bacon! Den salte og røgede smag gør også, at den kan  bruges i stedet for en cocktailpølse som smagsgiver i en lang række retter.

MAJKEN’S hamburgerryg er for alle med tygge- og synkebesvær.

Lavet af dansk kød & produceret i Danmark.

Kategorien BLØD KOST

Pakket i minimal emballage

Pakker à 1 kg – 6 pk/kolli

Leveres af Hørkram

Dybfrost