Skip to main content
search

MAJKEN’S BLØDE OKSE

Søndagsmiddagen er reddet! En særlig hilsen går til alle, der døjer med dysfagi..

I kender den godt – den der himmelske duft, der breder sig fra køkkenet søndag eftermiddag. Duften af et dejligt stykke kød; mad der simrer – og hyggeligt samvær omkring bordet. Oksekød er lækkert og smagfuldt – og udfordrende, hvis man lider af tygge- og synkebesvær.

Men frygt ej, nu er det slut – finito! – med at grue for søndagsmiddagen. MAJKEN’S okse er blød som smør og glat som en ål. Smager som det, den er – dansk oksekød – men i en konsistens, der får søndagsmiddagen til at gå som en leg. For alle.

MAJKEN’S okse leveres i plasttarm á 600 og 1000 gram. Kødet tilberedes som en klassisk oksesteg, roastbeef eller en engelsk bøf. En god gryderet måske? Så er der festmad, ingen skal kløjes i! Og det er easy peasy.

Vi er mere end stolte af dette produkt, og håber, I har lyst til at eksperimentere med det ude i jeres køkkener.

MAJKEN’S kylling er for alle med tygge- og synkebesvær.

Produceret i Danmark.

Kategorien BLØD KOST

Pakket i genanvendelig plast

Pakker à 600 g og 1 kg – 6 pk/colli

Leveres af Hørkram

Dybfrost

EN PAKKE KØD - UTALLIGE MULIGHEDER

MAJKEN’S bløde okse kan bruges på mange måder. Her er nogle ideer:
Skær for eksempel kødet i to dele, smør med lidt olie, krydr og ovnsteg i cirka 15 min. Dæk derefter med en lækker sauce og lad stegen braisere i en time eller to…
Hvis der er gryderetter på tapetet, kan man med fordel skære kødet i tern eller strimler. Kom kødet på en bageplade, spray med lidt fedt og steg i cirka 10 minutter. Vend i saucen..
Form bøffer eller hakkebøffer og steg dem i ovn eller på pande. Kan anrettes på lige så mange måder som der er mennesker – prøv for eksempel med bløde løg og dampede grøntsager. Søndagsmiddagen er reddet!

Vil I prøve en nemmere vej til blød kost af høj kvalitet i jeres køkken? Så skal du klikke på denne bjælke for at finde vores kontaktinfo.. Vi sidder klar til at hjælpe.. Vi er faktisk på som skruelåg..

VIL DU VÆRE MED??

Bøffer, der kan tygges med øjenvipperne – og skæres ud med en gaffel. Flæskesteg, som vor mor lavede den, men i tyggevenlig udgave. Jeg er stolt som en pave over de produkter, vi præsenterer her. Læs mere om vores færdige kødprodukter, modificeringspulvere og tarme her på siden – og lad os i fællesskab sikre værdig mad til alle vores borgere. – Majken, medstifter af Værdigmad og økonoma.
Close Menu