I kender den godt – den der himmelske duft, der breder sig fra køkkenet søndag eftermiddag. Duften af et dejligt stykke kød; mad der simrer – og hyggeligt samvær omkring bordet. Oksekød er lækkert og smagfuldt – og udfordrende, hvis man lider af tygge- og synkebesvær.
Men frygt ej, nu er det slut – finito! – med at grue for søndagsmiddagen. MAJKEN’S okse er blød som smør og glat som en ål. Smager som det, den er – dansk oksekød – men i en konsistens, der får søndagsmiddagen til at gå som en leg. For alle.
MAJKEN’S okse leveres i plasttarm á 600 og 1000 gram. Kødet tilberedes som en klassisk oksesteg, roastbeef eller en engelsk bøf. En god gryderet måske? Så er der festmad, ingen skal kløjes i! Og det er easy peasy.
Vi er mere end stolte af dette produkt, og håber, I har lyst til at eksperimentere med det ude i jeres køkkener.
MAJKEN’S kylling er for alle med tygge- og synkebesvær.
Produceret i Danmark.