FLÆSKESTEG

12 portioner

Ingredienser

1 kg MAJKEN’S bløde gris

250 g ridset svær med et godt lag fedtkant under

Salt og laurbærblade

Fremgangsmåde

1. Tag filmen af svinekødet, læg det i en smurt bradepande

2. Tjek at sværen er ridset helt ned til fedtlaget, gnid salt ned i rillerne og dæk kødet med sværen

3. Tryk den i form så det ligner flæskesteg

4. Drys med salt og sæt laurbær fast i rillerne

5. Kom flæskestegen i ovnen ved 175 grader i cirka 30-40 minutter, til sværen er sprød, og stegen opnår en kernetemperatur på minimum 75 grader

Velbekomme!

TIP: Har du lidt sky eller fond, så hæld det gerne ned til stegen så den steger i det.

Næringsindhold
Pr. enhed
Energi

1059 kJ

Protein

18,9 g

Fedt

19,8 g

Kulhydrat

0,4 g

Aminosyrescore

121 %

Hent en printvenlig version – PDF