Ikke-kategoriseret

Engelsk bøf med bløde løg

By 7. februar 2022 No Comments

ENGELSK BØF MED BLØDE LØG

6 portioner

Ingredienser

600 g MAJKEN’S BLØDE OKSE

25 g hvedemel

300 g løg, rå

25 g smør

Salt og peber

Fremgangsmåde

1. Fjern filmen fra MAJKEN’S BLØDE OKSE og del de 600 gram i seks stykker

2. Kom hvedemel i en dyb tallerken og drys salt og peber i

3. Læg en portion oksekød ned i melet og tryk kødet i form så det ligner en oksefilet bøf

4. Smelt smør på panden og steg bøfferne ved middelvarme. Vent med at vende bøffen til den begynder at blive fast

5. Ønsker du en rød bøf skal kernetemperaturen vare cirka 54 °C, gennemstegt ved 75 °C

6. Skræl og del løgene i kvarter og skær dem herefter i tynde skiver

7. Steg løg på panden til de er møre og kan deles med en gaffel

Server med årstidens grønt og kartoffelret. Velbekomme.

Næringsindhold
Pr. enhed
Energi

898 kJ

Protein

17,9 g

Fedt

12,2 g

Kulhydrat

7,7 g

Aminosyrescore

93 %

Hent en printvenlig version – PDF

Leave a Reply