Skip to main content
search
Ikke-kategoriseret

At tygge en sej bøf uden nok tænder er som at løbe en Marathon i et par sandaler – hårdt arbejde og potentielt smertefuldt!” 🏃‍♂️🥩

By 19. februar 2024No Comments

Lad os sætte fokus på noget, vi alle kan relatere til – at få serveret noget, du simpelthen ikke magter at tygge. Forestil dig at blive mødt af en sej oksesteg, mens du egentlig bare drømmer om en lækker bid af saftig laks eller en himmelsk portion af Majkens bløde gris. ”At tygge sej bøf uden nok tænder er som at løbe en marathon i et par sandaler – hårdt arbejde og potentielt smertefuldt!” 🏃‍♂️🥩

Hvorfor Spise som en Ko, når du kan nyde som en konge:

Vi har alle været der – trætte, svage, og bare ikke i humør til at tackle en sej bøf. Beboerne har brug for mad, der ikke kræver et maratonløb for at få det ned. Hvordan ville du have det med at få serveret mad, du ikke kan tygge?

Når tradition møder hensyn:

Tænk på det som at servere spaghetti til børn – du ville ikke insistere på at de skal tygge sig igennem en hård bøf, vel? På samme måde kan vi forvandle klassikere som Majkens bløde gris til en lækker mørbradbøf med bløde løg. Hvorfor? Fordi alle fortjener at nyde en dansk favorit, uanset hvor mange tænder de har!

Værdigmad for Alle sanser:

Vi tror på, at mad ikke kun handler om at fylde maven. Det handler om at værdsætte smagen, texturen og fornøjelsen ved hvert bid. Værdigmad er ikke en diæt; det er simpelthen at tage hensyn til folks formåen, så de kan nyde hvert måltid uden at føle sig som en ko ved græsningen!

Laks, Gris, og Alt Imellem:

Fra laks til Majkens bløde kød kan vi trylle med konsistenser, så alle får et måltid, der er både velsmagende og tilpasset deres formåen. Hvem sagde, at blød mad ikke kan være festmad?

Skal vi hjælpe dig i gang?

Vi holder kursus om blød konsistens hos Bent Brandt den 18.juni 2023.

Du kan læse mere her: Dysfagi: blød konsistens i varme måltider (bentbrandt.dk)

Så lad os gøre op med myten om, at blød mad er en begrænsning, og starte festen af smag og fornøjelse for alle sanser!

Bon appétit og værdigmad for alle!

Værdigmad, forkæmper for lækkerhed i hver en bid 🌟🍴

Close Menu