Skip to main content
search

EASY CARE INSTANT

MAJKENS MODIFICERINGSPULVER UDVIKLET TIL BLØD KOST

EasyCare Instant er velegnet til at bruge direkte i råvarer inden tilberedning. EasyCare Instant er særligt velegnet til at forberede madretter, hvor man ikke ønsker flere opvarmninger og tilberedninger.

Smagsløs, vegansk og økonomisk i brug.

Brug: 10-15 g EasyCare Instant pr 1000 g masse. Blendes sammen med de ønskede råvarer i 3 min for at få det indarbejdet korrekt i massen. Massen køles herefter 12 timer inden brug. Efter køling kan massen fryses. Optøs inden brug, tilberedes i ovn før servering.

500 g

Har du spørgsmål til at bruge modificeringspulver? Så er du mere end velkommen til at kontakte Majken, der både er økonoma & supernørd på området. Hun er også rigtig sød…

EASYCARE

MAJKENS GELERINGSPULVER TIL CREMET OG GRATINKOST

EasyCare er velegnet til at producere geléer i en konsistens, der gør dem nemme at synke. Smagsløs, vegansk og økonomisk i brug.

Brug: Cirka 10 g EasyCare til 1000 g væske. EasyCare hældes i den kolde væske eller purerede fødevare og koges op under omrøring. Efter fuldstændig nedkøling er den varmeresistent til cirka 80 grader.

500 g

Disse informationer gælder for alle MAJKENs modificeringspulvere

Udviklet specielt til dysfagikost

Udviklet i samarbejde med førende eksperter i molekylærgastronomi

Prøv det ud – vi sender ned til en pakke

Vi sender dagligt…

100 % vegansk indhold – uden duft eller smag

GELLANCARE

MAJKENS GELERINGSPULVER UDVIKLET TIL CREMET OG GRATINKOST

GellanCare er velegnet til at producere hårde geléer – også med kød og grøntsager. Smagsløs, vegansk og økonomisk i brug.

Brug: Cirka 7 g GellanCare pr 1000 g væske. GellanCare tilsættes den kolde væske og koges op under omrøring. Efter fuldstændig nedkøling er den varmeresistent op til cirka 80 grader.

500 g

Har I læst om vores kurser & workshops? Vi underviser blandt andet i optimal brug af disse pulvere… Klik for at læse mere…

XANTHANCARE

MAJKENS FORTYKNINGSPULVER UDVIKLET TIL ALLE KONSISTENSER

XanthanCare er velegnet til at fortykne væsker og lignende (supper, saucer, drikkevarer med mere). Velegnet til frysning. Varme- og froststabil, smagsløs, vegansk og økonomisk i brug.

Brug: Opløs 3-4 g XanthanCare pr liter væske, og blend eller stavblend til fortykningen er sket. Velegnet til både kolde og varme væsker.

600 g

Close Menu